Kia 8+ Service

Kia 8+ Service
Ett servicepaket som får din Kia att rulla längre

Kia 8+ servicepaket är framtaget speciellt för bilar som är äldre än 7 år och till ett förmånligt pris.

Kia 8+ servicepaket är framtaget speciellt för bilar som är äldre än 7 år och till ett förmånligt pris.

 

När du låter oss på Bylunds bil utföra en 8+ Service använder vi avancerade diagnosinstrument som kan läsa av din Kias kondition. Dessutom ingår ett oljebyte samt en genomgång utefter ett Kia-specifikt protokoll med 20 punkter.

Vi kontrollerar alltid om din Kia berörs av några uppdateringar eller servicekampanjer, något som bara kan göras hos en auktoriserad verkstad. Vi använder oss alltid av Kia originaldelar och som bevis på genomförd service får du en även en Kia Originalservice stämpel i serviceboken.

 

 

En Kia som med jämna mellanrum får tas om hand kommer att hålla längre. En Kia som har fått rätt service och har alla stämplar i sin service bok, har också ett bättre andrahandsvärde den dagen du vill sälja den.

Därför är det bra om du fortsätter att serva din bil hos oss som auktoriserad verkstad. Då kan du vara säker på att du har gjort allt för att förebygga problem och kan undvika onödiga reparationskostnader

1% bonus på allt du handlar.
Skaffa Kia-kortet, låt bonusen betala din nästa service.

KIA Kortet

1% bonus på alla dina inköp oavsett var du handlar, ingen årsavgift, alltid upp till 54 dagars räntefri kredit, ränte- och betalningsfritt i upp till 4 månader och möjlighet att dela upp betalningen räntefritt i upp till 12 månader.