Kia – Movement that inspires

Kia stärker positionen och är för femte året i rad det tredje största bilmärket i Sverige och även det mest populära bilmärket bland privatpersoner.

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

Picanto

Förmånsvärde från 2 370 kr
Provkör
Faktablad

Stonic

Förmånsvärde från 2 958 kr
Provkör
Faktablad

E-soul

Förmånsvärde från 2 928 kr
Provkör
Faktablad

Ceed

Förmånsvärde från 3 012 kr
Provkör
Faktablad

Ceed SW

Förmånsvärde från 3 538 kr
Provkör
Faktablad

Ceed SW Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 2 780 kr

Provkör
Faktablad

XCeed Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 3 197

Provkör
Faktablad

Niro Hybrid

Förmånsvärde från 4 071 kr
Provkör
Faktablad

Niro Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 3 202 kr
Provkör
Faktablad

Niro EV

Förmånsvärde från 3 121 kr
Provkör
Faktablad

Nya Sportage Hybrid

Förmånsvärde från 4 772 kr
Provkör
Faktablad

Nya Sportage Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 3 569 kr
Provkör
Faktablad

EV 6

Förmånsvärde från 3 587 kr
Provkör
Faktablad

Sorento Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 4 789 kr
Provkör
Faktablad
Kia Laddbara bilar i Asarum

Elektrifierat – Kias laddbara bilar

Idag är Kias andel laddbar försäljning över 78% och Kia har lägst genomsnittligt CO2-utsläpp på 44 gram/km av de 12 största bilmärkena i Sverige (2021)*.

Men vi nöjer oss inte där. Vi vill skapa en laddbar rörelse där så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Målet är 100% laddbart år 2024. När du köper eller leasar en laddbar Kia hos oss på Bylunds Bil kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder hela 7 års nybilsgaranti från fabrik som även omfattar EV-batteriet.
Dessutom är flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende motorjournalistik exempelvis EV6 som utsågs till Årets Bil 2022. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya rena elbilar.

*Källa försäljningsstatistik och CO2: Vroom jan-dec 2021

Kia finansiering & privatleasing Asarum

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal & upplägg. Vi erbjuder både Kia Billån och Kia Privatleasing inkl. serviceavtal via Kia Finans (i samarbete med Santander Consumer Bank). Kontakta oss eller beställ enkelt Kia Privatleasing online med Mobilt BankID här.

Privatleasing
Kia Asarum finansiering vid kop av ny el bil

Kia Bilförsäkring

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare önskar i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.
Resultatet blev en unik bilförsäkring med fördelaktiga villkor, förmåner och mervärden. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

Kia Bilförsäkring

7 års nybilsgaranti ger trygghet och bra andrahandsvärde

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har en lång nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Väljer du en elbil från Kia så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti.

Kontakta oss
Bylunds Bil Original servise Kia

Extrautrusta din Kia med Originaltillbehör

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning.

Kontakta oss
Se Kia Tillbehör

Laddboxerbjudande från E.ON

Med laddbox hemma är du alltid fulladdad direkt från start. Kia erbjuder smidiga laddboxar med hög säkerhet och funktionalitet.

Köp en laddbox för 9 995 kr inklusive fast kabel, lastbalansering och standardinstallation efter skattereduktion 50%.

Kontakta oss
bylunds-bil-kia-aterforsaljare-asarum-e-on-laddboxerbjudande
Boo energi Kia

Kör din Kia med klimatpositiv el

Tillsammans med Boo Energi kan du nu få 110% klimatpositiv el från vatten, vind, biobränsle och sol när du köper eller leasar en ny laddbar Kia, samtidigt som du tecknar ett nytt elavtal med Boo Energi.
Erbjudandet med Boo Energi ger 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år (värde 3 600 kr), beräknat på upp till 1400 mil/år.

Läs mer

Kia Charge

Appen som visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig.

• Slipp krångel med olika laddbrickor och appar
• Planera långresan
• All laddning på en faktura

Läs mer
Bylunds Bil Kia Charge

7 års fri vägassistans

Genom att serva din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:
– Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
– Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.
Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000).

Kia Bilförsäkring

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.
Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan.

Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Kia Kortet

• 1 % bonus på alla köp i hela världen
• Ingen årsavgift
• Alltid upp till 60 dagar räntefri kredit
• Möjlighet att dela upp dina betalningar i upp till 12 månader räntefritt hos auktoriserade Kia-återförsäljare och -verkstäder
• Bonuscheckar och erbjudanden i Kia Finans-appen

Ansök om ditt Kia-kort
1. Ansök om kortet via länken nedan. Du signerar med BankID.
2. Du får kortet i brevlådan inom sju till tio dagar.
3. Börja handla och samla bonuspoäng.

Ansök här

Är du intresserad av en Kia?
Kontakta Gabriel / Linus eller fyll i formuläret

Bylunds bil Linus Jönsson säljare

Linus Jönsson

Pierre Haghamre

Gabriel Bylund, Hallvärd och ekonomi BYlunds Bil i Asarum

Gabriel Bylund

Hur ska vi kontakta dig?
Hur föredrar du att vi hör av oss till dig?