• kia-verkstad-blekinge-asarum-service-gunnar-bylunds-
Bylunds Bil Original servise Kia

Auktoriserad Kia-verkstad Asarum

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Teckna Kia Serviceavtal hos oss

På Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

De prisuppgifter som anges i ovan tabell utgör utgångspriset för ett serviceavtal för de ovan angivna Kia-modellerna, samt baserat på en löptid på 2 år och högsta miltal om 3000 mil. Det faktiska priset för ditt serviceavtal kommer att fastställas med beaktande av ditt enskilda Kia-fordon, vilket kan innebära att det faktiska priset för ditt serviceavtal blir högre än de priser som anges ovan.
Serviceavtalet ingås mellan dig och Kia Sweden AB. Kia förbehåller sig rätten att från tid till annan ändra de priser som anges i tabellen ovan. Kia reserverar sig för eventuella tryckfel och felskrivelser. Kampanjpriser för serviceavtal kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för uppgifter om aktuella erbjudanden.
Modell Pris från
Picanto 255 kr/månad
Rio 285 kr/månad
Stonic 315 kr/månad
Ceed Plug in-Hybrid 279 kr/månad
EV6 129 kr/månad
e-Soul 129 kr/månad
Sportage Hybrid 319 kr/månad
Sorento Plug in-Hybrid 305 kr/månad
bylunds Bil Asarum Kia Connect appen

Kia Connect-appen

• Njut av full kontroll på din Kia via din smartphone även när du inte sitter i bilen
• Ta emot statusuppdateringar om din bil och statistik över din körning

• Fjärraktivera en lång rad viktiga funktioner med hjälp av din smartphone
• Nu med uppdaterad design, intuituva menyer och nya funktioner

* Kia Connect finns tillgänglig beroende på utrustningsnivå

KIA Kortet

1% bonus på alla dina inköp oavsett var du handlar, ingen årsavgift, alltid upp till 54 dagars räntefri kredit, ränte- och betalningsfritt i upp till 4 månader och möjlighet att dela upp betalningen räntefritt i upp till 12 månader.

7 års fri vägassistans

Genom att serva din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa.

Kia Assistans hjälper till vid t ex:
– Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
– Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.
Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000).

Bylunds bil Däckhotell Blekinge

Däck/däckhotel till din Kia

Vi erbjuder byte och försäljning av sommar- och vinterdäck, fråga oss så hjälper vi dig att hitta de däck som passar bäst till din bil. För att göra det extra bekvämt erbjuder vi även däckhotell, där ni kan förvara de däck ni inte använder.

Original service

När du lämnar in din bil på Kia Originalservice så är den i trygga händer. Våra servicetekniker har genom Kia Akademin fått kontinuerlig specialistutbildning på just din bil.

AC-Certifierad verkstad

Från den 1 januari 2017 gäller nya lagkrav kring hantering av fluorerade växthusgaser i AC-system i fordon. För att få utföra AC-service krävs ett giltigt företagscertifikat. Vi på Bylunds bil är AC-certifierade och ni är välkomna att utföra er service hos oss.

KIA-bilunds-bilar-blekinge-asarum-karlshamn-aircon-service

Glas reparation

Stenskott är en av de vanligaste skadorna som uppkommer på en bil och ofta räcker det att laga ett stenskott, men ibland är skadan så stor att ett byte av hela vindrutan är nödvändig. Det bästa sättet att avgöra vilket ingrepp som är aktuellt är att lämna in bilen och låta våra tekniker ta sig en titt på den.

Vi har rätt utrustning och tekniker som är experter på just din ruta, och vid ett eventuellt byte kan du alltid vara säker på att få en Kia Originalruta och kalibrering för den extra utrustningen just ditt fordon har.

 

Förbesiktning

En förbesiktning innebär att vi går igenom din bil utifrån vad Bilprovningen tittar på, och hittar vi något ger vi direkt ett kostnadsförslag på att åtgärda problemet. Och som om inte det vore nog så betalar vi också ombesiktningsavgiften om din Kia inte skulle gå igenom besiktningen.

Bylunds bil erbjuder förbesiktning på alla Kia modeller
kia-bil-rekond-karlshamn-gunnar-bylund-asarum

Bilrekonditionering och tvätt

För dig som gillar din bil är det viktigt att sköta om den väl. Vi erbjuder såväl bilrekonditionering som tvätt, hör gärna av dig så berättar vi mer!

Fyrhjulsmätning

Att ha rätt hjulinställning ger bättre komfort, höjd trafiksäkerhet och även bättre ekonomi.

Man bör göra en fyrhjulsmätning om däcket slits ojämnt, om du kört emot något så att däck/fälg skadats, om ratten står snett och i samband med byte av styrleder, spindelleder, bussningar och stötdämpare.

kia-bil-fyrhjul-matning-karlshamn-gunnar-bylund-asarum