• kia-verkstad-blekinge-asarum-service-gunnar-bylunds-

AUKTORISERAD KIA-VERKSTAD

Gunnar Bylunds är en Kia-auktoriserad verkstad. Oavsett om du har en helt ny bil eller en av äldre modell kan vi ge dig högklassig service. Vi använder oss av den senaste tekniken, välutbildade tekniker och uteslutande Kia originaldelar så att bilen bevarar sitt originalskick.

När du lämnar bilen till oss på Gunnar Bylunds kan vi garantera att du har en bil som inte bara är säker och håller hög prestanda, utan också bevarar sitt andrahandsvärde.

Välkommen till Gunnar Bylunds för ett professionellt och komplett omhändertagande av din bil!

Boka service

Kontakta oss för en tid

  Anmäl skada

  Anmäl skada här så tar vi och kontaktar dig samt ordnar upp allt praktiskt kring skadan. Längst ner på sidan samlar vi upp länkar för respektive försäkring.

   MYKIA – EN APP FÖR DIG

   När du lämnar in din bil på Kia Originalservice så är den i trygga händer. Våra servicetekniker har genom Kia Akademin fått kontinuerlig specialistutbildning på just din bil.

   Logga in eller Registrera dig
   mykia-app-kop-kia-blekinge
   originalservice-kia-kortet-gunnar-bylunds-kia-aterforsaljare-blekinge

   KIA-kortet

   1% bonus på alla dina inköp oavsett var du handlar, ingen årsavgift, alltid upp till 60 dagars räntefri kredit, ränte- och betalningsfritt i upp till 4 månader och möjlighet att dela upp betalningen räntefritt i upp till 12 månader.

   Läs mer om Kia-kortet
   kia-dack-gunnar-bylund-asarum

   KIA ASSISTANS

   Gör man service under graranti tiden på en auktoriserad KIA verkstad, så ingår det alltid KIA assistans.

   Mer info om olyckan är framme