Vår verkstad

Auktoriserad Kia-verkstad Blekinge

Vi på Bylunds Bil är auktoriserad Kia-verkstad. Som auktoriserad verkstad har vi tillgång till den senaste tekniken och våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin. När du utför service hos oss som auktoriserad Kia- verkstad kan du även vara säker på att vi alltid använder Kias originaldelar, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde.

Teckna Kia Serviceavtal hos oss

På Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt biläggande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

De prisuppgifter som anges i ovan tabell utgör utgångspriset för ett serviceavtal för de ovan angivna Kia-modellerna, samt baserat på en löptid på 2 år och högsta miltal om 3000 mil. Det faktiska priset för ditt serviceavtal kommer att fastställas med beaktande av ditt enskilda Kia-fordon, vilket kan innebära att det faktiska priset för ditt serviceavtal blir högre än de priser som anges ovan.
Serviceavtalet ingås mellan dig och Kia Sweden AB. Kia förbehåller sig rätten att från tid till annan ändra de priser som anges i tabellen ovan. Kia reserverar sig för eventuella tryckfel och felskrivelser. Kampanjpriser för serviceavtal kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för uppgifter om aktuella erbjudanden.
Modell Pris från
Picanto 255 kr/månad
Rio 285 kr/månad
Stonic 315 kr/månad
Ceed Plug in-Hybrid 279 kr/månad
EV6 129 kr/månad
e-Soul 129 kr/månad
Sportage Hybrid 319 kr/månad
Sorento Plug in-Hybrid 305 kr/månad

KIA Kortet

1% bonus på alla dina inköp oavsett var du handlar, ingen årsavgift, alltid upp till 54 dagars räntefri kredit, ränte- och betalningsfritt i upp till 4 månader och möjlighet att dela upp betalningen räntefritt i upp till 12 månader.

7 års fri vägassistans

Genom att serva din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa.

1 % bonus på allt du handlar.
Skaffa Kia-kortet, låt bonusen betala din nästa service.