Matchvärd i Olofström

Som en central del av vår företagskultur är vi engagerade i att ge tillbaka till samhället, särskilt till föreningslivet. Vi betonar vikten av att engagera barn och ungdomar i olika föreningar och sportklubbar, eftersom vi tror att det bygger starka gemenskaper. Under åren har vi kontinuerligt stöttat lokala föreningar, vilket alltid är både roligt och givande.

Denna säsong har vi haft nöjet att vara matchvärd vid två tillfällen för Olofströms IBK. Vårt första engagemang var den 5:e januari under matchen mellan Olofström IBK och FBC Karlskrona, och det andra tillfället var den 10:e mars mot Lindås IBK. Vid båda dessa matcher tog vi tillfället i akt att visa upp några av våra nyaste bilar, inklusive Kia EV6 och Kia Niro EV, vilka vi ställde ut utanför hallen.

Vid båda tillfällena bjöd vi i in två engagerade medlemmar i klubben som fick delta i ett bilrally med radiostyrda bilar. Alla som var på plats på matcherna fick vara med och gissa vem som skulle vinna och vara med och tävla om fina priser. Tävlingsinstinkten och glädjen bland deltagarna var påtaglig, och den vinnande föraren belönades med fina priser

Dessa två engagemang var inte bara lyckade utan även en bekräftelse på vår dedikation att stödja och berika det lokala föreningslivet. Vi ser fram emot att fortsätta denna tradition och hoppas inspirera ännu fler till aktivt deltagande i gemensamma samhällsaktiviteter.