Välj en generös och laddbar familjekombi fr. 3 495 kr/mån!

Laddbara Kia Ceed Sportswagon erbjuder plats för hela familjen och ett stort lastutrymme. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras helt på el. Kia Ceed Sportswagon får kombinationen rymd, mångsidighet och snygg design att verka självklar. En kombi med stil och innovativa lösningar som ger dig en spännande och rymlig körupplevelse. Nu har vi generöst erbjudanden där du kan köpa Advance till kampanjpris. Privatleasa nu till ett riktigt bra kampanjpris!

Läs mer här:  https://www.kia.com/se/kopa/erbjudanden/ceed-sportswagon/

 

Kia xceed Plug-In Hybrid till introduktionsprisEn sportig crossover med fokus på design och körglädje. Från 369 900 kr (avdrag för klimatbonus, ca 32 868 kr, ej inräknat). Kia XCeed Plug-in Hybrid är en sportig crossover som drar blickarna till sig. Den kombinerar det praktiska hos en SUV med en vass design och en riktigt skön körupplevelse. Dessutom förberedd för UVO Connect med uppkopplade tjänster. Just nu kan du privatleasa Kia xceed Plug-In Hybrid fr 3295 kr/mån.

Läs mer här: https://www.kia.com/se/kopa/erbjudanden/XCeed-laddhybrid/

 

proceed – en djärv bil med enastående utstrålning och som utmanar upplevelsen av sportig design

En bil som står för utmanande prestanda, utan att tumma på rymlighet och mångsidighet. Varje detalj i ProCeed talar för sig själv och utstrålar självsäkerhet ur alla vinklar. Som standard är modellen utrustad med sportiga sidolister, radiatorgrill, LED-strålkastare med LED-blinkers och nyutvecklade 17” och 18″ aluminiumfälgar.

Läs mer här: https://www.kia.com/se/nya-bilar/proceed/upptack/