Helt nya Kia Sportage – ladda för nya intryck.

Upptäck helt nya Kia Sportage – en sportig SUV med slank och kraftfull design lämpad för såväl pulserande storstadskörning som för äventyr ute i det fria. Redan nu lanseras Kia Sportage Hybrid, och inom kort kommer även helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Elektrifierad körning.

Kia Sportage kommer i två elektrifierade versioner där hybridutförandet med en dragkraft på hela 1650 kg gör sig perfekt för tyngre släp. Det laddbara plug-in hybridutförandet med en batterikapacitet på 13.8 kWh erbjuder en preliminär räckvidd på upp till 65 km på el, och är ytterligare ett steg mot Kias mål 100 % laddbart 2024.

Mer plats för intryck

Sportage har blivit större med utökat benutrymme för passagerare och ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten i hybridutförande. Skapa mer plats för dina intressen med en uppsjö av Kia Originaltillbehör – cykelhållare, elektriskt fällbar dragkrok och mycket mer.

Inspirerande körning med avancerad teknik.

Helt nya Kia Sportage är en nutida SUV utrustad med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect, trådlös laddning för smartphones och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Sportage Hybrid

  • Rek pris fr. 375 400 kr
  • Privatleasing: fr. 4 450 kr/mån*
  • Förmånsvärde: 2 722 kr/mån**
  • Lanseras nu

Sportage Plug-In Hybrid

  • Rek pris fr. 437 900 kr
  • Förmånsvärde: 2 440 kr/mån**
  • Lanseras: april 2022
  • Går att förboka redan idag

Kia Connect.

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen.

Läs mer: Kia connect

100 procent laddbart till 2024.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 78 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (44 gram/km), jämfört med totalmarknaden (89 gram/km), av de 12 största bilmärkena i Sverige. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.
Läs mer: 100% laddbart 2024

7 sköna år med Kia

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.
Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/3-2022 eller så långt lagret räcker och registrerade senast 30/6-2022 och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Hybrid 6,4 l/100 km; CO2-utsläpp 146 g/km enligt körcykeln WLTP. Sportage Plug-In Hybrid lanseras våren 2022, bränsleförbrukningen ännu ej fastställd. *Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Försäljningsstatistik: Vroom jan–dec 2021. Med reservation för ev. tryckfel.