Kias laddbara rörelse fortsätter.

Nu erbjuder vi dig billån och flexibel privatleasing där välutrustade Kia-modeller och serviceavtal ingår som standard. Dessutom kan du nu få en flexiblare bindningstid med Kia Privatleasing 12–36 månader.

Friheten att köra laddbart ska vara tillgänglig för dig och ditt liv. Upptäck den laddbara friheten med Kia.

Med en laddbar Kia får du alltid en välutrustad bil redan i grundutförandet. Adaptiv farthållare, eluppvärmd ratt och uttrycksfulla metallic-färger som standard är bara några exempel på det som ingår. Vi tar steget in i framtiden med uppkopplade tjänster, som även det är standard i alla Kias-modeller, där Kia Connect-appen underlättar ditt liv med bilen genom fjärrstyrda funktioner, direkt från din smartphone.

Kias laddbara bilar

Ett liv med Kia – på dina villkor.

Föredrar du att leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift (baserad på val av bilmodell, extrautrustning och ränta)? Eller vill du ha ett flexibelt och skräddarsytt billån som gör att du kan äga din Kia? Oavsett vad du väljer så har Kia smidiga finansieringslösningar för just dig, inklusive serviceavtal. Välkommen in till oss på en kopp kaffe och diskutera med oss om vad som passar dig. Vi kan tipsa om att du kan passa på och provköra några modeller när du ändå är inne hos oss.

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Låneskyddet ingår alltid i din finansiering i upp till fyra månader – helt utan extra kostnad. Sedan bestämmer du själv om du vill fortsätta med låneskyddet. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil.

Kia Privatleasing

Kia Privatleasing är ett smidigt och bekvämt sätt att finansiera din Kia. Du betalar en månadskostnad för din Kia och då ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och garanti. Dessutom får du låneskydd kostnadsfritt i tre månader.

Med Kia Privatleasing 12–36 månader kan du privatleasa en laddbar Kia med ännu flexiblare bindningstid.

Kia Tjänstebil

När du kör en Kia som tjänstebil får du innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard. Dessutom har Kias bilar de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster.

Vill du köra en tjänstebil med fyrhjulsdrift finns det flera laddbara modeller att välja bland. Med en Kia får du en tjänstebil som tar dig längre, helt enkelt.

Kia Originaltillbehör

Vi har tänkt på dig om du vill ha det där lilla extra! Därför så har vi en hel avdelning med originaltillbehör för alla säsonger och med attityden som passar just dig

Oavsett om du behöver en högkvalitativ dragkrok, lasthållare eller LED-belysning till bakluckan erbjuder Kia tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för just din bil.

7 års nybilsgaranti

Med en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier.

Kias mål – 100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat åtta laddbara bilmodeller.

Idag har Kia en laddbar försäljning på 84 %. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2.

Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

Nya Xceed Laddbar el hybrid

Klimatpositiv laddning

Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia.

All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt.

Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

Klimatpositiv laddning hemma med Kia

Ladda hemma

Ladda snabbt och säkert hemma med nya DEFA Power, den nya generationens laddbox.

Med funktionen EcoMode schemalägger du enkelt din laddning och med funktioner som fasrotation och dynamisk lastbalansering utnyttjar du all tillgänglig ström maximalt.

Våra laddboxar uppfyller kraven för Skatteverkets Grön teknik med möjlighet att få ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden för arbete och material.*

Ladda hemma med DEFA-power laddbox
Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0–1,7 l/100km, C02-utsläpp 0–38 g/km. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Försäljningsstatistik: jan-nov 2022.
*Grön teknik är en skattereduktion som beslutas av Skatteverket.