Gunnar Bylunds Bil AB i Karlshamn är familjeägt bilföretag som grundades 1971. Vi är auktoriserad återförsäljare för Kia. I takt med att Kia befinner sig i ett expansivt läge behöver vi förstärka vårt säljteam med en säljare.

Om rollen

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Du kommer att arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar till företag och privatpersoner. Vi erbjuder ett spännande säljjobb med stort produktutbud i en organisation med stark framåtanda och familjekänsla. Vi söker efter en driven och engagerad personbilsäljare. I din roll är det viktigt att bemöta kunder och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

Som säljare har du god servicekänsla och är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. B-körkort och datorvana fodras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder gott arbetsklimat och ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan! Skriv gärna några enkla rader om dig själv till info@gunnarbylunds.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Frågor angående tjänsten besvaras av Hanna Bylund 0732582200