Kia som Tjänstebil

Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Med Kia som tjänstebil får du en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Funderar du på en företagsbil? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bylunds bil Linus Jönsson säljare

Linus Jönsson

Gabriel Bylund, Hallvärd och ekonomi BYlunds Bil i Asarum

Gabriel Bylund

Kia Business Lease

Vill du att upplägget gärna får vara fritt från överraskningar?
Kia Business Lease är en helhetslösning där finansiering, försäkring, service, vinterdäck ingår. Allt samlat på en månadsfaktura. Du behöver inte bekymra dig över restvärdet, det är garanterat.

Kia Finansiell Leasing

Vill du ha en Flexibel lösning med många valmöjligheter?
Med Kia Finansiell Leasing äger kunden bilen och ansvarar för dess restvärde. Leasingavgiften bestäms av bilens nettopris, kapitalkostnaden och fordonets restvärde som sätts baserat på körprofil. Om övriga bilkostnader uppstår hanteras de direkt av kunden.

Kias breda urval av tjänstebilar

Anmäl dig gärna och provkör våra bilar. Helt utan några förpliktelser!

E-soul

Ceed SW Plug-in Hybrid

XCeed Plug-in Hybrid

Niro Plug-in Hybrid

Niro EV

Nya Sportage Plug-in Hybrid

EV6

Sorento Plug-in Hybrid

Beräkna vad en KIA elbil eller hybrid kostar

Tjänstebilskalkylator

Med Kias tjänstebilskalkylator kan du jämföra kostnaderna mellan olika laddbar Kia-modeller.

Tillbehör

Är du behov av dragkrok, lastgaller eller takbox till din tjänstebil? Med Kia Originaltillbehör kan du komplettera din tjänstebil med tillbehör som är konstruerade, tillverkade och testade för att passa din Kia Tjänstebil perfekt.

Serviceavtal

När du köper en tjänstebil från Kia kan du välja Kia Serviceavtal. Det innebär att du får Kia Originalservice till en fast månadskostnad, reservdelar som är speciellt framtagna och utvalda för just din tjänstebil, samt fri assistans till närmaste serviceställe om det händer något på vägen.

Kia connect

Behåll kontakten med din bil, var du än är. Kia Connect-appen ger dig viktig information om din bils status och din körstatistik. Via appen kan du också aktivera viktiga funktioner på distans. Tidigare hette denna UVO.

Kia Charge

Med Kia Charge har du bekväm laddningstjänst till hands när du ska på långresa. Vare sig det är västkusten eller franska Rivieran så kan du i förväg se vilken laddning som finns på plats och vad det kostar att ladda just där.

När du närmar dig kan du se om det är ledigt och väl på plats sedan starta laddningen med kortet eller appen; oavsett vilken laddoperatör du kommer till. Du slipper allt krångel med olika appar och brickor, Kia Charge är den enda du behöver. I Kia Charge-appen finns ungefär 80% av Europas laddoperatörer med.