Kia som tjänstebil

Kias breda urval av tjänstebilar

Preliminär leveranstid på fabriksny bil är 1-4 månader, beroende på modell. (lagerbilar vanligtvis 1-2 veckor).

Ceed SW Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 2398kr / mån*

XCeed Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 2448kr / mån*

Niro Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 2581kr / mån*

Niro EV

Förmånsvärde från 2323kr / mån*

Nya Sportage Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 2914kr / mån*

EV6

Förmånsvärde från 2752kr / mån*

EV6 GT

Förmånsvärde från 3805kr / mån*

Sorento Plug-in Hybrid

Förmånsvärde från 3820kr / mån*

EV9

Förmånsvärde från 3675kr / mån*

*Kostnaden för förmånsvärdet är baserat på en marginalskatt på 50%. Vi hänvisar till Skatteverket. Senast uppdaterad 2024-03-25.

Kia som Tjänstebil

Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar.

Med Kia som tjänstebil får du en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

TCO

Här kan du enkelt räkna ut vad det kostar att köra en laddbar tjänstebil från Kia.

Låg elförbrukning, lägre sociala avgifter och minskade koldioxidutsläpp – att köra en elbil eller laddhybrid som tjänstebil är ett smart val.

I vår tjänstebilskalkylator kan du enkelt jämföra våra tjänstebilsmodeller och se vad det kommer att kosta att köra laddbart med Kia.

Kia Business Lease

Vill du att upplägget gärna får vara fritt från överraskningar?
Kia Business Lease är en helhetslösning där finansiering, försäkring, service, vinterdäck ingår. Allt samlat på en månadsfaktura. Du behöver inte bekymra dig över restvärdet, det är garanterat.

Kia Finansiell Leasing

Vill du ha en Flexibel lösning med många valmöjligheter?
Med Kia Finansiell Leasing äger kunden bilen och ansvarar för dess restvärde. Leasingavgiften bestäms av bilens nettopris, kapitalkostnaden och fordonets restvärde som sätts baserat på körprofil. Om övriga bilkostnader uppstår hanteras de direkt av kunden.

Vilken tjänstebil ska jag välja?

Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken till företag och utvecklar ständigt sina elektrifierade bilmodeller och finansiella lösningar för företag. Vi på [Återförsäljarnamn] hjälper dig i valet av tjänstebilar, oavsett om du är inköpare, företagare eller förare.

Som Certifierad Företagsrådgivare* kommer vi gärna ut till er och berättar mer om Kia. Med personlig rådgivning gör vi en behovsanalys och guidar dig och ditt företag till det bästa valet utifrån hur ni använder era bilar. Kanske vill ni rent av skapa en provkörningsaktivitet med er personal eller era beslutsfattare?

Kontakta oss gärna nedan så hjälper vi dig.

Linus Jönsson

Certifierad Företagsrådgivare
linus@bylundsbil.se
0732 – 58 22 03

Gabriel Bylund

Certifierad Företagsrådgivare
gabriel@bylundsbil.se
0732 – 58 22 10